Transtech AB

Transtech

Transtech är en svensk leverantör av öppna transmissionslösningar som kan erbjuda ett brett sortiment av standardprodukter och har även hög kapacitet för tillverkning av specialtillverkade produkter, för att tillfredställa marknadens krav.

Kvalitet

Vår maskinpark består av moderna CNC-styrda svarvar och fleroperationsmaskiner samt ett 30-tal kuggmaskiner. Det skapar möjligheter för tillverkning av transmissionsdetaljer från enstaka komponenter till serieproduktion. Tillverkningen omfattar allt från mindre detaljer för kontorsmaskiner, sedelhantering och medicinsk utrustning, till större industriapplikationer.

Flexibilitet

Största fördelen med att ha oss som leverantör av kuggdetaljer är vår flexibilitet. Vi är ett litet företag och med våra kunders allt högre krav på att minimera driftstoppstider – tid är pengar – har vi rutiner för att snabbt ställa om maskinparken för akuta hjälpinsatser.

2005 utökades produktsortimentet med kugg-, kil-, rundremmmar från ledande tillverkare som BANDO och NSW, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder en komplett transmissionslösning.

Vi erbjuder även teknisk rådgivning och anpassade problemlösningar för dina transmissionsbehov.